Conflict Factor Marlies Mellema ?> Conflict Factor Marlies Mellema ?> Conflict Factor Marlies Mellema ?> Conflict Factor Marlies Mellema ?>
Organisatieontwikkeling
Arbeidsrechtadvocatuur
The Conflict Factor

Reorganisatie- en sociaal plan

Om voor alle betrokken partijen (werknemers, OR, vakbond, UWV en rechter) duidelijk te maken waarom je moet veranderen en wat er gaat veranderen, wordt een reorganisatieplan en een sociaal plan opgesteld. The Conflict Factor helpt u daarbij.

Interesse? Neem contact op.

Wat gaan we doen?

The Conflict Factor helpt u bij het opstellen van een goed reorganisatieplan en sociaal plan. Hierin worden verschillende stappen meegenomen zoals strategie, visie, gewenste organisatiestructuur, HR-analyse en consequenties voor werknemers.  U bepaalt de koers, u wordt tot op het laatste detail uitgevraagd, zodat er een (juridisch) kloppend, helder en volledig verhaal ontstaat op schrift.

Beide documenten zijn de basisdocumenten voor:

  • de adviesaanvraag aan de OR
  • de melding bij de vakbonden (indien vereist)
  • de ontslagaanvraag bij het UWV
  • de ontslagbrief aan de werknemer
  • het interne communicatieplan.

Conflict Factor Marlies Mellema

Cases

Op het juiste spoor

Een bedrijf dat handelt in wisselsporen dreigde twintig van de vijftig werknemers te verliezen toen besloten werd dat de core-business verplaatst werd naar een zusteronderneming in Frankrijk. Met hulp van The Conflict Factor bleef het bedrijf toch op het juiste spoor.