Conflict Factor Marlies Mellema ?> Conflict Factor Marlies Mellema ?> Conflict Factor Marlies Mellema ?> Conflict Factor Marlies Mellema ?>
Organisatieontwikkeling
Arbeidsrechtadvocatuur
The Conflict Factor

DNA-Analyse

Wat maakt dat uw organisatie functioneert zoals het functioneert? Voordat we met de visie aan de slag gaan, gaan we op zoek naar het DNA van uw organisatie. Door onbewuste patronen bewust te maken ontdekt u welke ingrediënten essentieel zijn voor uw organisatie en welk potentieel daarin schuilt. Dit DNA-profiel wordt de basis voor een duurzame missie, visie en strategie.

Interesse? Neem contact met ons op

Wat gaan we doen?

We gaan op zoek naar het DNA van uw organisatie. Door interviews met een aantal personen binnen de verschillende lagen in de organisatie gaan we op zoek naar terugkerende patronen.  We gaan op zoek naar het antwoord op de vraag, wat dient er waar, waardevol en aanwezig te zijn voor uw organisatie om te functioneren zoals het functioneert. Wat zijn de essentiële elementen voor uw organisatie om tot excellentie te komen en waar gaan jullie af en toe de mist mee in. We maken zichtbaar wat onbewust aanwezig is en welk potentieel daarin schuilt. Dit koppelen we terug in woord en beeld als ideale basis voor een duurzame missie, visie en strategie. Een missie en visie die onmiddellijk herkenbaar is en uitgedragen wordt, omdat het DNA van uw organisatie erin verankerd zit.

The Conflict Factor werkt in dit traject samen met Anke Goosens (inbeelden.be). Naast het feit dat Anke een fantastische organisatiecoach is, is zij ook in staat de uitkomst van het traject middels tekeningen in beeld te vangen, waardoor een extra krachtig resultaat ontstaat.