Conflict Factor Marlies Mellema ?> Conflict Factor Marlies Mellema ?> Conflict Factor Marlies Mellema ?> Conflict Factor Marlies Mellema ?>
Organisatieontwikkeling
Arbeidsrechtadvocatuur
The Conflict Factor

Op het juiste spoor

Een bedrijf dat handelt in wisselsporen dreigde twintig van de vijftig werknemers te verliezen toen besloten werd dat de core-business verplaatst werd naar een zusteronderneming in Frankrijk. Met hulp van The Conflict Factor bleef het bedrijf toch op het juiste spoor.

Geschrokken door het nieuws nam de directeur van dit bedrijf contact met ons op. Samen zijn we aan de slag gegaan om te onderzoeken hoe de business zoveel mogelijk kon worden behouden. We verbeterden de communicatie met de aandeelhouder die tot de verplaatsing had besloten, richtten de business opnieuw in en maakten de organisatie klaar voor de toekomst. Uiteindelijk verloren niet twintig, maar drie mensen hun baan en bleef een groot deel van de business behouden.

Onze aanpak

Naast ondersteuning in strategie en visieontwikkeling begeleidde The Conflict Factor het bedrijf bij het doorvoeren van de reorganisatie, bij gesprekken met de vakbonden, bij het regelen van de ontslagen en bij de interne communicatie. De financiële man beoordeelde de samenwerking als volgt: “Het was een traject waar ik ongelooflijk tegenop zag, maar waar ik gaandeweg ongelooflijk veel plezier in heb gekregen.”

Ook  met je handen in het haar omdat je moet reorganiseren en niet weet hoe je het aan moet pakken? Bel The Conflict Factor.

Contact

Dreigt er een conflict? Of is er een doorbraak nodig? Pak die kans, en neem contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.