Conflict Factor Marlies Mellema ?> Conflict Factor Marlies Mellema ?> Conflict Factor Marlies Mellema ?> Conflict Factor Marlies Mellema ?>
Organisatieontwikkeling
Arbeidsrechtadvocatuur
The Conflict Factor

En als het probleem nu eens de oplossing is?

Op zoek naar een andere kijk op vraagstukken in je organisatie? Nieuwsgierig naar manieren om er samen met andere professionals naar te kijken? The Conflict Factor, CreaVisie en Leadership Matters faciliteren een serie workshops waarin vraagstukken van deelnemers op het gebied van werk met systemische blik worden bekeken.

Workshop systemische blik op organisatie vraagstukken

Een systemische blik gaat ervan uit dat problemen vaak symptomen zijn. Deze symptomen laten iets zien. Ze volgen uit een oorzaak op een diepere laag, die niet direct zichtbaar is maar wel een bepalende invloed heeft.  Door het stellen van systemische vragen en/of door een organisatieopstelling neer te zetten, krijg je inzicht in de oorzaak van het probleem en daarmee inzicht in wat er nodig is om beweging te creëren. En dat vaak al na een uurtje tijd.

Speelt er iets in jouw organisatie waar je graag eens met een andere blik naar wilt kijken of wil je gewoon kennis maken met systemisch werk en eens voelen hoe het is om als representant in het veld te staan, schrijf je dan in voor de workshop ‘systemische blik op organisatie vraagstukken

Elke workshop behandelen we twee concrete cliënt-casussen door middel van een opstelling. We doen daarnaast een aantal losse oefeningen en geven theoretische achtergrond om je vertrouwd te maken met het systemisch werk.

Voor wie: professionals, ondernemers, leidinggevenden, managers
Wanneer: 10 januari 2019 van 13.30 uur tot 17.30 uur
Waar : ‘De Wilhelminakapel’ Adres: Wilhelminaweg 7, Maarssen
Kosten: € 130,- ex BTW voor vraaginbrengers en € 90,- ex. BTW voor representanten

Tevens wordt de cursus gegeven op 15 februari 2019 gedurende de hele dag.

Conflict Factor Marlies Mellema