Conflict Factor Marlies Mellema ?> Conflict Factor Marlies Mellema ?> Conflict Factor Marlies Mellema ?> Conflict Factor Marlies Mellema ?>
Organisatieontwikkeling
Arbeidsrechtadvocatuur
The Conflict Factor

Voor wie?

Zit jouw organisatie in een verandering en weet je niet hoe je het aan moet pakken? Dreigt er een conflict? Of is er een doorbraak nodig? The Conflict Factor helpt je graag van probleem naar oplossing, van stilstand naar beweging. Wij helpen je jouw organisatie en medewerkers weer in hun volle potentie neer te zetten.

MKB bedrijven

Je wil met de markt meebewegen en voorbereid zijn op de dag van morgen. Maar of je nu proactief wil veranderen of reactief moet veranderen, het kan zijn dat je de expertise en capaciteit mist om de verandering in te zetten. Wij helpen je daarbij.

Start-ups

Dreig je ten onder te gaan aan je eigen succes. Wil je een omslag maken van een pioniersorganisatie naar een professionele organisatie met meer structuur? Zonder je idealen en pioniersmentaliteit te verliezen? Wij weten hoe.

Ondernemingsraden

De organisatie staat voor een flink verandertraject en jullie moeten adviseren. Maar hoe doe je dat? Hoe zit dat juridisch? En hoe ga je de communicatie aan met de bestuurder zodat je echt gehoord wordt en echt van betekenis kan zijn voor de achterban. Wij helpen jullie daarbij.

Non-profit organisaties

Je wordt gedreven door idealen, maar moet in het commerciële misschien nog een stap zetten. Subsidies worden gekort en een andere manier van denken en ondernemen wordt gevraagd. Samen bepalen we hoe we andere bronnen kunnen aanboren.

HR-directeuren en managers

Je staat voor een flink verandertraject en je weet niet hoe je het aan moet pakken of je zoekt ondersteuning? Samen zorgen we ervoor dat je de omslag in jouw organisatie kunt bewerkstelligen.

Uitgeverijen/mediabedrijven

Hoe gaan we van print naar online? Hoe blijven we  met de markt mee gaan? Wij helpen je de slag naar de toekomst te maken om duurzaam te kunnen blijven ondernemen.

Zorginstellingen

Je wil anticiperen op nieuwe regelgeving, moet bezuinigen of een andere dienstverlening bieden. En wellicht wil je de omslag maken naar zelfsturend werken. Samen kijken we hoe dat kan.

Maatschappen van ziekenhuizen

Je wil door fusies uit het nabije verleden en de BV-structuur waar vanuit tegenwoordig gewerkt moet worden een andere wijze van ondernemen aanleren. Je wil een betere samenwerking tussen maatschap en ziekenhuisbestuur of maatschap en het ziekenhuispersoneel. Wij helpen je om optimaal te kunnen presteren in samenwerking met andere maatschappen en het ziekenhuis.

Advocatenkantoren en andere dienstverleners

Wij helpen je het optimale resultaat voor jouw klanten te behalen en een plezierige werkomgeving voor jouw medewerkers te creëren.

Individuen die het beste uit zichzelf willen halen

Zowel in jouw privé-omgeving als in jouw werksituatie, waar je ook werkt.

Conflict Factor Marlies Mellema

Cases

Op het juiste spoor

Een bedrijf dat handelt in wisselsporen dreigde twintig van de vijftig werknemers te verliezen toen besloten werd dat de core-business verplaatst werd naar een zusteronderneming in Frankrijk. Met hulp van The Conflict Factor bleef het bedrijf toch op het juiste spoor.


Zorgen voor goed advies

The Conflict Factor is al enkele jaren nauw betrokken bij de ondernemingsraad van één van de grootste zorginstellingen van Nederland. We begeleidden de raad tijdens een enorme reorganisatie en versterkten de leden met een aantal gerichte trainingen.